Stel hier je vraag

Gooi je vraag in dit formulier hieronder. Als je dat invult dan nemen we contact met je op om de boel even goed te bespreken. Je zit dan natuurlijk nog nergens aan vast, en we vinden het sowieso leuk om je te leren kennen!

Leeuwarden Student City

De vraag

Leeuwarden Student City wil studenten een mooie tijd in Leeuwarden bieden, onder andere door toffe events te organiseren. Maar COVID-19 gooit de boel op slot. Hoe kunnen we studenten nu toch iets bieden?

Ons antwoord

We ontwikkelden voor Leeuwarden Student City een handvol hybride event-concepten. De concepten - van The Fever Games tot Club Anderhalf - kunnen direct en tijdens een lockdown worden uitgevoerd, maar zijn ook klaar om post-Corona uitgevoerd te kunnen worden.

Hoe we dat bedachten

Voor dit project hebben we een denktank samengesteld met verschillende stakeholders. Studenten, een theatermaker, een gamedesigner, een festivalproducent, een filmmaker, een influencer en een muziekprogrammeur. Met begeleiding van Brain Fuel hebben zij concepten ontwikkeld die, aangevuld met de nodige deskresearch de basis vormden voor de uiteindelijke concepten.